Om VIP Incorporation

Profil

Vip Incorporation tilbyder totalentreprise, tømrer- og murerarbejde.
Virksomheden ejes og drives af Nadeem, der har en baggrund som økonom, med solid viden om markedet og en dyb passion for håndværkerbranchen.

Vi hjælper dig, der gerne vil have totalentreprise eller ønsker renovering, reparationer eller vedligeholdelse af din nuværende bolig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 22 11 58 eller +45 70 22 11 57, hvis du ønsker rådgivning om dine muligheder for at kunne opfylde dine byggedrømme.

Hos Vip Incorporation får du altid kompetent vejledning om dine byggeplaner. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved såvel den håndværksmæssig kvalitet som den finansielle del. Vip Incorporation bidrager derfor med at se på dine ønsker, kontra den finansielle ballast du har. Det sikrer dig en rolig nattesøvn, mens dine byggedrømme bliver til virkelighed.

Vi er klar til at forvandle dine byggeønsker til virkelighed – og vi hjælper dig hele vejen fra løs idé til rejsegilde. Kontakt Vip Incorporation på telefon +45 70 22 11 58 eller +45 70 22 11 57 – og få en uforpligtende snak og et par gratis råd om dine byggeplaner.

Vi glæder os til at høre fra dig – og vi håber, vi må gøre dine boligdrømme til virkelighed, til glæde for dig selv og din familie.

Medarbejdere